Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Χαλκιδική: Συνελήφθησαν πατέρας και γιος με χασισοφυτεία


Την «οικογενειακή» τους χασισοφυτεία είχαν στήσει σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην αυλή του σπιτιού τους, σε περιοχή της Χαλκιδικής, ένας 46χρονος Έλληνας και ο  20χρονος γιος του για τους οποίους ερευνάται αν διακινούσαν σε χρήστες την παράνομη παραγωγή τους.
Μετά από πληροφορίες που δέχθηκαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πολυγύρου έκαναν τις απαραίτητες ενέργειες για αιφνιδιαστική έρευνα στην ιδιοκτησία της οικογένειας, όπου διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσαν 24 δενδρύλλια κάνναβης το ύψος των οποίων έφτανε ως και το ένα μέτρο. Στο σπίτι δεν βρέθηκαν περισσότερα από επτά γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που είχε στην κατοχή του ο 46χρονος.

Ωστόσο, το γεγονός ότι κατασχέθηκε και μία ηλεκτρονική ζυγαριά, αφήνει υπόνοιες ότι πατέρας και γιος έκαναν και διακίνηση. Πάντως, παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής με κατηγορίες μόνο για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί πού κατέληγε το χασίς που τρυγούσαν από τα χασισόδεντρα.

Πηγή:Protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου