Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Διαρρήκτες «ρήμαξαν» καταστήματα στο Βελεστίνο

Καταστήματα στο Βελεστίνο «ρήμαξαν» διαρρήκτες οι οποίοι αναζητούνται από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δύο άνδρες οι οποίοι έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες, διέρρηξαν περίπου 10 καταστήματα  στον πεζόδρομο του Βελεστίνου, από τα οποία αφαίρεσαν μετρητά ενώ αποπειράθηκαν να διαρρήξουν άλλα τρία σήμερα τα ξημερώματα.

Τους δυο κουκουλοφόρους εντόπισαν σήμερα τα ξημερώματα δυο νεαροί. Ειδικότερα, νεαρός ιδιοκτήτης καφέ αφού έκλεισε το κατάστημά του, συναντήθηκε με φίλο του που επίσης διατηρεί καφέ. Οι δυο νεαροί βρίσκονταν μέσα στο μαγαζί όταν αντιλήφθηκαν περίεργη κίνηση. Έκλεισαν τα φώτα, κλείδωσαν και κρύφτηκαν. Ο ένας από τους δύο νεαρούς, γιος του επικεφαλής της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Ρήγα Φεραίου, Χαρ. Πάσχου, ειδοποίησε τους γονείς του και εκείνοι με τη σειρά τους την αστυνομία.

Την ώρα που οι δράστες αποπειράθηκαν να διαρρήξουν το καφέ στο οποίο βρίσκονταν οι δύο νεαροί, ο κ. Πάσχος είχε φτάσει στο σημείο και φώτισε με τα φώτα του οχήματός του το σημείο. Οι δύο διαρρήκτες  τράπηκαν σε φυγή ενώ αναζητούνται από την Αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου