Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Κριτική του Αχ. Μπέου στους ανεξάρτητους για επιτροπές και Ζάχου - Καραμπατζάκη

Δριμεία κριτική άσκησε ο σε αργία Δήμαρχος, Αχ. Μπέος πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου στους ανεξάρτητους.

Χαρακτηρίζοντάς τους «μίκυ μάους» τόνισε ότι με απόφαση της Αποκεντρωμένης δεν μπορούν να μετέχουν σε επιτροπές. Όπως είπε «Ωστόσο έκαναν παρέμβαση και στο ΥΠΕΣ,  για να επανέλθουν, αλλά ο νόμος του Καλλικράτη είναι ξεκάθαρος. Προσπαθούν να εμπλέξουν  την κεντρική εξουσία , λειτουργούν τελείως αντιδημοκρατικά σε θέματα αυτοδιοίκησης που έχουν κριθεί από την Αποκεντρωμένη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το θέμα παρεμβάσεων που έκαναν για τις παρεμβάσεις της Δ.Α. στις  οδούς  Ζάχου-Καραμπατζάκη από τους ανεξάρτητους, είπε ότι κι αυτό κρίθηκε από Αποκεντρωμένη και την Επιτροπή του Άρθρου 152  και το επαναφέρουν μέσω του ΥΠΕΣ. «Η κυβέρνηση δεν μπορεί να παρανομήσει και να εφαρμόσει τακτικές  αντιδημοκρατικές. Η δημοτική αρχή εκλέχθηκε από το κόσμο και θα κριθεί από τους δημότες . Αυτό που κάνουν είναι να σαμποτάρουν το έργο και αποφάσεις της Δ.Α.  και να προσβάλλουν τους πολίτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου