Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Με 76 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα στις 6 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου.

Στη συνεδρίαση αναμένεται να τροποποιηθεί απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, ως προς την αντικατάσταση τακτικού μέλους και τον ορισμό αναπληρωματικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Βόλου και να ληφθούν αποφάσεις για την αντικατάσταση μέλους της Επιτροπής Βιώσιμης Κινητικότητας του Δήμου Βόλου, για την αντικατάσταση Προέδρου της Επιτροπής Διαχείρισης του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου, για την ένταξη του Δήμου Βόλου στις επιχειρήσεις/φορείς που μετέχουν στην υλοποίηση του "Μεταλυκειακού Έτους - Τάξη Μαθητείας" αποφοίτων ΕΠΑΛ για συνολικό αριθμό 15 μαθητευομένων για το σχολικό έτος 2017.-2018 και για τροποποίηση του Ο.Ε.Υ. του Δήμου Βόλου.

Επίσης, αναμένεται να εγκριθούν πιστώσεις για διάφορες δραστηριότητες, να εγκριθεί μελέτη και εκκίνηση ανοικτού δημοσίου ηλεκτρονικού διαγωνισμού παροχής υπηρεσιών για τη φύλαξη και ασφάλεια δημοτικών κτιρίων - εγκαταστάσεων Δήμου Βόλου, διάρκειας 1 έτους, προϋπολογισμού 148.428,00€ καθώς και να ληφθεί απόφαση για την εκμίσθωση χώρου στη Δ.Ε. Νέας Αγχιάλου για τη διοργάνωση της Γιορτής Κρασιού. Παράλληλα θα ληφθούν αποφάσεις και για εκμισθώσεις άλλων χώρων, ενώ αναμένεται να εγκριθεί το σχέδιο της Προγραμματικής Σύμβασης (ΠΣ) μεταξύ του Δήμου Βόλου, του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΥΠ.Ε.ΚΑ.Α.) του Εθνικού Ινστιτούτου Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού (Ε.Ι.Ε.Α.Δ.).
Το σώμα στη συνεδρίαση της Δευτέρας, αναμένεται να αποφασίσει για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δίμηνης διάρκειας για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών της Διεύθυνσης Πρασίνου, καθώς και για την διενέργεια συνοπτικού μειοδοτικού διαγωνισμού προμήθειας φυτών, της Διεύθυνσης Πρασίνου του Δήμου Βόλου, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 45.200,00€ με Φ.Π.Α. καθώς και για συγκροτήσεις επιτροπών παραλαβής έργων.

Τέλος αναμένεται να γίνει ανάληψη από το Δήμο Βόλου των υποχρεώσεων της υπό εκκαθάριση δημοτικής επιχείρησης του πρώην Δήμου Βόλου με την επωνυμία Δημοτική Επιχείρηση Μελετών Κατασκευών Βόλου (Δ.Ε.ΜΕ.ΚΑ.Β.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου