Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Έλεγχοι και πρόστιμα από το Λιμεναρχείο Βόλου

Έλεγχοι σε ταχύπλοα σκάφη και θαλάσσια μέσα αναψυχής διενήργησε το  Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου κατά το μήνα Σεπτέμβριο.

Ειδικότερα, διενεργήθηκαν 43 έλεγχοι σε ταχύπλοα σκάφη και σε εκμισθούμενα μηχανοκίνητα θαλάσσια μέσα αναψυχής διά των πλωτών και χερσαίων μέσων της Υπηρεσίας, τόσο από ξηράς όσο και από θαλάσσης, στην περιοχή δικαιοδοσίας μας και των Υπηρεσιών υπαγωγής του.

Από τους ελέγχους, διαπιστώθηκαν επτά παραβάσεις του αρίθ. 20 Γενικού Κανονισμού Λιμένα  ́ ́Ταχύπλοα (ταχυκίνητα) σκάφη και λοιπά θαλάσσια μέσα αναψυχής ́ ́ (σχετικά με εφόδια, στοιχεία, έγγραφα).
Επίσης από το Λιμεναρχείο, έχουν επιβληθεί οι προβλεπόμενες από το νόμο κυρώσεις. Κατά τη διενέργεια των παραπάνω ελέγχων, πραγματοποιήθηκαν έξι έλεγχοι αλκοτέστ σε χειριστές και κυβερνήτες ταχύπλοων σκαφών με αρνητικά αποτελέσματα.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου σε όλη τη διάρκεια της θερινής τουριστικής περιόδου έχοντας ως γνώμονα την ασφάλεια των λουομένων στην θάλασσα και την ασφάλεια ναυσιπλοΐας γενικότερα, αλλά και στο πλαίσιο της αποτελεσματικότερης αστυνόμευσης της περιοχής δικαιοδοσίας της διενήργησε εντατικές, τακτικές κι έκτακτες περιπολίες επιβάλλοντας κυρώσεις όπου απαιτούταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου