Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Πλήθος κόσμου στην πορεία της Νίκης και του Ολυμπιακού ενάντια στον ΝΠΣ Βόλος(photos+video)

Παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ κοινή συγκέντρωση και πορεία της Νίκης Βόλου και του Ολυμπιακού Βόλου που αντιδρούν στη συμμετοχή του ΝΠΣ Βόλος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.


Στη συγκέντρωση συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι Πρόεδροι των δύο ομάδων Στ. Φάτσης, Παν. Μποτσιβάλης, φίλαθλοι, δημοτικοί σύμβουλοι κι εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. "Η ΝΙΚΗ" Στ. Φάτσης, δήλωσε ότι είναι χρέος όλων η υπεράσπιση του βολιώτικου και το μαγνησιώτικου ποδοσφαίρου κι όπως είπε "Είμαστε εδώ για να διαμαρτυρηθούμε για τις νέες τακτικές πραγμάτων που κάποιοι εφάρμοσαν εις βάρος των ομάδων μας. Παίζουμε και η Νίκη Βόλου και ο Ολυμπιακός Βόλου σε έναν όμιλο των 13 ομάδων, όπου οι πέντε ανήκουν στη Μαγνησία. Η Νίκη και ο Ολυμπιακός, είναι οι ιστορικότερες ομάδες της πόλης. Θα υποδεχτούμε και θα δεχτούμε οποιαδήποτε ομάδα, η οποία θα ακολουθήσει τη νόμιμη οδό και θα φτάσει όπου είναι να φτάσει, εάν της αξίζει, αλλά με τέτοιου είδους νοοτροπίες και τακτικές, θα είμαστε απέναντι".

 Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Παν. Μποτσιβάλης συνεχάρη τον κόσμο που βρέθηκε στην συγκέντρωση, κάλεσε τους φιλάθλους των δυο ομάδων να μην προκαλέσουν προβλήματα κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος και δήλωσε ότι "Θα προσπαθήσουμε να μην αδικηθεί καμία από τις ομάδες της πόλης μας".

Η πορεία ξεκίνησε λίγο πριν τις 8 το βράδυ από την παραλία του Βόλου και διά μέσω των οδών Δημητριάδος - Ιωλκού - Ιάσονος κατέληξε λίγο μετά τις 8.30 στο ίδιο σημείο απ' όπου ξεκίνησε.

Κατά τη διάρκεια της πορείας ακούστηκαν διάφορα συνθήματα όπως μεταξύ άλλων "Μπέο φασίστα ο πρώτος μες τη λίστα" - "Μπέο @@@@@@@ γ@@@ την Πύδνα όλη" - "Ο Βόλος και η Νίκη έχουν ιστορία πάρε το @@@@@@@@@ σου από την Πιερία" - ενώ συνθήματα ακούστηκαν και κατά του προέδρου της ΕΠΣΘ Περ. Λασκαράκη.

Δείτε  πλούσιο φωτογραφικό υλικό:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου