Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Μολοχίδη(photos)

Το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Μολοχίδη, που έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή το βράδυ στο Νοσοκομείο Βόλου, μετά από μάχη με την επάρατο νόσο, είπαν σήμερα το μεσημέρι στον Ι.Ναό Ευαγγελίστριας στη Ν.Ιωνία, η οικογένεια, γνωστοί, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοί του.


Στον Ιερό Ναό, παρευρέθηκαν αρκετοί συνάδελφοί, αλλά και άνθρωποι από τον χώρο της Αυτοδιοίκησης.

Η δημοτική σύμβουλος Φωτεινή Κοκκινάκη δήλωσε χαρακτηριστικά "Είναι μια δύσκολη μέρα για όλη την Κίνηση, γιατί ο Γιάννης ήταν ένας από τους στυλοβάτες μας. Γνώριζε πολύ καλά τα προβλήματα της πόλης και της αυτοδιοίκησης. Αγωνίστηκε όλα αυτά τα χρόνια για την πόλη του. Αγαπούσε την πόλη του. Ήταν μαζί μας ακόμη και τις μέρες που δεν ήταν καλά. Με τις συμβουλές του τις πληροφορίες για να συνεχίσουμε. Εμείς υποσχεθήκαμε να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για το καλύτερο αύριο κι έτσι όπως το οραματιζόμασταν μαζί με τον Γιάννη".

Για δυσαναπλήρωτο κενό, έκανε λόγο ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Μπαλλής. "Αποχαιρετούμε τον φίλο, τον σύντροφο, τον συναγωνιστή. Είχαμε αρκετά χρόνια συνεργασίας. Ήταν πάντοτε σημαντικές οι βοήθειες που πρόσφερε με τις γνώσεις του και με τον τρόπο που διεκδικούσε το δίκιο και τη δικαίωση της άποψής του. Το κενό θα είναι δυσαναπλήρωτο" ανέφερε μεταξύ άλλων.

Για υπόδειγμα υπεύθυνου πολίτη κι οικογενειάρχη έκανε λόγο ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλεξ. Μεϊκόπουλος.
Όπως σημείωσε "Ο Γιάννης ήταν από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της σύγχρονης μεταπολιτευτικής περιόδου. Όλη του η ζωή ήταν χαρακτηρισμένη από ανιδιοτελή κοινωνική προσφορά κι ανθρωπιά. Η Αριστερά, η Ν. Ιωνία, η αυτοδιοίκηση, η τοπική κοινωνία είναι φτωχότερες σήμερα με το θάνατο του Γιάννη. Βρίσκεται στις σκέψεις και στις καρδιές όλων  μας. Υπήρξε υπόδειγμα υπεύθυνου πολίτη κι οικογενειάρχη. Η οικογένειά του ήταν δίπλα του συνέχεια. ο Γιάννης έδωσε τη μάχη με την επάρατο νόσο με αξιοπρέπεια και γενναιότητα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου