Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Μέχρι τις 4 το απόγευμα θα μείνει ανοιχτό το ταμείο του Δήμου Βόλου

Μέχρι τις 4 το απόγευμα θα εξυπηρετεί το ταμείο στο Δημαρχείο Βόλου, τους πολίτες που μεταβαίνουν για να ρυθμίσουν ή να διαγράψουν κλήσεις της Δημοτικής Αστυνομίας και της Τροχαίας για τα έτη 2008-2012, ενώ το πρωτόκολλο θα μείνει ανοιχτό μέχρι τις 7 το απόγευμα.


Από την πλευρά του, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Ζέρβας παραδέχτηκε ότι τα τηλέφωνα του Δημαρχείου έχουν «σπάσει» για το θέμα της παράτασης, από το πρωί, αλλά επισήμανε ότι δεν είναι θέμα του Δήμο να δώσει παράταση για ρυθμίσεις.

Για να εξυπηρετηθεί καλύτερα ο κόσμος, οι υπηρεσίες έχουν ενισχυθεί από προσωπικό άλλων Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου.
Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο, χθες Τετάρτη έγιναν 1.500 ρυθμίσεις και πληρωμές οφειλών, που αποτελεί αριθμό ρεκόρ για τα δεδομένα του Δήμου Βόλου και ζήτησε από τους πολίτες να κάνουν υπομονή.

Ευχαρίστησε τους υπαλλήλους της Οικονομικής Υπηρεσίας, που χθες Τετάρτη έκλεισαν ταμείο στις 9 το βράδυ, κάτι που θα γίνει και σήμερα, τονίζοντας ότι κάνουν υπερπροσπάθεια για να εξυπηρετήσουν τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου