Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Δύο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου αύριο Δευτέρα


Δύο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, έχουν προγραμματιστεί γι αύριο Δευτέρα 27 Νοεμβρίου.

Η πρώτη συνεδρίαση είναι ειδική κι έχει προγραμματιστεί για τις 6 το απόγευμα και η δεύτερη είναι τακτική κι έχει προγραμματιστεί γι αύριο στις 6.30 το απόγευμα.
Στην ειδική συνεδρίαση, αναμένεται να εγκριθούν ο απολογισμός και ισολογισμός του Δήμου Βόλου για το 2016.

Στην τακτική συνεδρίαση αναμένεται να συζητηθούν 27 θέματα ημερήσιας διάταξης.
Ειδικότερα, αναμένεται να εγκριθεί το ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσης του Δήμου Βόλου και των Νομικών Προσώπων, έτους 2018 και να εγκριθούν δαπάνες για διάφορες εκδηλώσεις του Δήμου.

Επίσης, αναμένεται να συγκροτηθούν επιτροπές διενέργειας για διαγωνισμούς και να ανακληθεί προηγούμενη απόφαση του Δήμου και λήψη νέας για την έγκριση προμήθειας τροφίμων για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, ΚΑΠΗ και Δημόσιας Υγείας του ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ (του Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών και του Κοινωνικού Παντοπωλείου), του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Και της Κ.Ε.Κ.Π.Α. – Δ.Ι.Ε.Κ. & προμήθεια φρέσκου γάλακτος δικαιούχων εργαζομένων του ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ, της Σχολικής Επιτροπής Α/βάθμιας Εκπαίδευσης & της Σχολικής Επιτροπής Β/βάθμιας Εκπαίδευσης, του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. & της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. ΒΟΛΟΥ, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 525.392,51€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, για εκκίνηση ενιαίου διεθνή ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού διάρκειας ενός έτους.

Στη συνεδρίαση μεταξύ άλλων θα ληφθεί απόφαση απόδοσης σε χρήμα της παροχής του φρέσκου γάλακτος ως μέσου ατομικής προστασίας των εργαζομένων του Δήμου Βόλου για τα χρονικά διαστήματα από 01/01/2012 έως 31/12/2012, 01/10/2013 έως 31/12/2013 και 01/01/2014 έως 20/03/2014 και των ειδών ατομικής προστασίας για τα αντίστοιχα έτη.
Το σώμα, αναμένεται μεταξύ άλλων να αποφασίσει για την παραχώρηση χρήσης του δημοτικού χώρου ¨Κτίριο Εναλλάξ» στο Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Βόλου Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ και να εγκρίνει μελέτες για σειρά έργων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου