Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Το αδιαχώρητο στο Δημαρχείο Βόλου για ρύθμιση ή διαγραφή οφειλών από κλήσεις

Το αδιαχώρητο επικρατεί και σήμερα στο Δημαρχείο Βόλου, προτελευταία ημέρα λήξης της προθεσμίας, για όσους θέλουν να ρυθμίσουν ή να διαγράψουν οφειλές από κλήσεις της Δημοτικής Αστυνομίας, μετά από ειδοποιητήρια που έλαβαν από τον Δήμο Βόλου.

Πολίτες μεταβαίνουν στο ταμείο του Δήμου Βόλου, ζητώντας είτε να υποβάλλουν αίτηση για διαγραφή οφειλών καθώς τα οχήματα δεν βρίσκονταν στην κατοχή τους κι είχαν μεταβιβαστεί ή να ρυθμίσουν οφειλές από απλήρωτες κλήσεις της Δημοτικής Αστυνομίας, ενώ δεν λείπουν μικροεντάσεις κι εκνευρισμοί.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου, ο συνάδελφος δημοσιογράφος Ντίνος Στεργιόπουλος μετέφερε τη δική του περιπέτεια, καθώς του έχουν βεβαιωθεί οφειλές σε όχημα το οποίο έχει μεταβιβάσει σε άλλο πρόσωπο.
Όπως δήλωσε «Τα ειδοποιητήρια αφορούν τον πρώτο ιδιοκτήτη κι είναι πολλές οι περιπτώσεις που έχουν γίνει μεταβιβάσεις οχημάτων και το σύστημα δεν έχει ενημερωθεί. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει, ο πρώην ιδιοκτήτης του οχήματος να μεταβεί στη Διεύθυνση Μεταφορών, να ζητήσει βεβαίωση για τη μεταβίβαση του οχήματος, την οποία θα προσκομίσει στην οικονομική υπηρεσία του Δήμου, καταθέτοντας αίτηση για διαγραφή της οφειλής».

Επισημαίνεται ότι όποιος ενδιαφέρεται να καταθέσει αίτηση είτε διαγραφής είτε ρύθμισης οφειλών, πρέπει να συμπληρώσει σχετική αίτηση, να πάρει αριθμό πρωτοκόλλου, ενώ η οφειλή μπορεί να ρυθμιστεί έως 100 δόσεις και το ελάχιστο ποσό που μπορούν να καταβάλλουν είναι 20 ευρώ.

Η καταληκτική ημερομηνία ρύθμισης ή διαγραφής οφειλών είναι αύριο Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, αν θα δοθεί προθεσμία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου