Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Εκλογοαπολογιστική συνέλευση της Ένωσης μικροπωλητών λαϊκών αγορών

Αύριο Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η εκλογοαπολογιστική συνέλευση της Ένωσης μικροπωλητών λαϊκών αγορών.


Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση μεταξύ άλλων:

Στις 03/02/2018 λήγει η τριετής θητεία μας στο Δ.Σ. της Ενώσεως και σύμφωνα με το καταστατικό είναι η ώρα για την εκλογο-απολογιστική μας συνέλευση.

Σε αυτήν συμμετέχουν οι ταμειακώς τακτοποιημένοι! Η οικονομική μας τακτοποίηση θα γίνει εκείνη την ώρα της παρουσίας στην κορυφαία διαδικασία του συλλόγου μας. Φυσικά! Εννοείται, ότι στις διαδικασίες έχουν δικαίωμα, αυστηρά! Οι κάτοχοι της άδειας! Είτε αυτή είναι ανανεωμένη, είτε όχι! Δικαίωμα έχουν όλοι οι κάτοχοι επαγγελματικών αδειών και έως τις 31-03-2018 και αυτοί με μη ανανεωμένες άδειες (άρθρο 59 παρ. 13 του Ν. 4497/2017). Στο "Εκλέγειν και Εκλέγεσθαι" δικαίωμα έχει μόνο ο κάτοχος της άδειας. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη διαδικασία είναι να έχει ο συμμετέχων την άδεια, μπλε ή κίτρινη και την ταυτότητα. Κυρίως, όμως! Να υπάρχει η επαγγελματική άδεια. Απόλυτη λοιπόν, ανάγκη όλοι οι κάτοχοι αδειών να προσέλθετε στη διαδικασία για το καλό της επαγγελματικής μας κοινωνίας και των οικογενειών που την απαρτίζουν.

Γι’ αυτό σας καλούμε την ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018, στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΗΣ «ΟΕΒΕΜ» [(πρώην Ταχυδρομείο) - Παύλου Μελά 43-45 1ος όροφος] στις 6:00΄ μ.μ. στην καθοριστικής σημασίας για το μέλλον μας προβλεπόμενη εκλογο-απολογιστική συνέλευση.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα γίνει την επόμενη ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα. Η παρουσία σας, ιδιαίτερα γι’ αυτές τις δύσκολες ώρες που διανύουμε σ’ ένα οικονομικό – κοινωνικό – πολιτικό περιβάλλον, τόσο ρευστό που θυμίζει περιοχή «κινούμενης άμμου», δεν είναι μόνο επιτακτική ανάγκη, αλλά και απαραίτητα χρήσιμη για να δώσουμε ενωμένοι και αποτελεσματικά τον αγώνα της επαγγελματικής μας και όχι μόνο, ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου