Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου για την καύση απορριμμάτων


Μέχρι την Παρασκευή, αναμένεται να έχει δημοσιευτεί η ημερήσια διάταξη για ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, όπου αναμένεται να συζητηθεί η καύση σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ, κι όχι μόνο, μετά την ένταση που σημειώθηκε χθες και σήμερα.

Ο Ιωαν. Γερόπουλος εκ μέρους της Επιτροπής Πολιτών, τόνισε ότι στο έγγραφο που αναγνώστηκε, οι πολίτες θέλουν σαφής απάντηση από την Δημοτική Αρχή και να οριστεί ημερομηνία για ειδική συνεδρίαση, ενώ και ο Αρ. Φραγκουδάκης στην τοποθέτησή του, τόνισε την αναγκαιότητα εκτός από τους πολίτες να συμμετέχουν και επιστημονικοί φορείς της πόλης και πέρα από τα θέματα που έχουν θέσει με το αίτημά τους οι δημοτικοί σύμβουλοι υπάρχει κι άλλο θέμα, της ανακύκλωσης – μείωσης σκουπιδιών.

Λαμβάνοντας το λόγο ο κ. Μουλάς είπε επειδή η ατμοσφαιρική ρύπανση είναι σοβαρό θέμα και θα πρέπει όπως έχει πει ο κ. Θεοδώρου να τοποθετηθούν ειδικοί επιστήμονες και φορείς, ζήτησε 1-2 μέρες προθεσμία για να γίνει η ανάλογη προετοιμασία, ενώ ο κ. Θεοδώρου, διευκρίνισε ότι εκτός  της ειδικής συνεδρίασης θα πραγματοποιηθεί και η ημερίδα που έχει δεσμευτεί η Δημοτική Αρχή.
Επίσης, ο κ. Μουλάς, απάντησε και σε όσους τον κατηγόρησαν όπως είπε «έχω χαρακτηριστεί εχθρό της πόλης από έναν παρελθόντα Δήμαρχο επειδή αντιτάχθηκα στην οικοπεδοποίηση του αρχαιολογικού χώρου Αμφανών στο Σωρό. Αν δεν πήγαινα στο ΚΑΣ ο αρχαιολογικός χώρος θα ήταν οικόπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου