Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Αποχώρησε ο Βουλευτής του ΚΚΕ Κ. Στεργίου από τελετή ορκωμοσίας στο στρατόπεδο Γεωργούλα λόγω της παρουσίας του Βουλευτή της Χ.Α. Παν. Ηλιόπουλου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο στρατόπεδο Γεωργούλα, παρουσία του Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγου Δημ. Ζερβάκη, στρατιωτικών και πολιτικών αρχών της πόλης, η ορκωμοσίας της πρώτης σειράς 450 νεοσυλλέκτων που παρουσιάστηκε στη Λάρισα και εκπαιδεύτηκε στο Βόλο, ενώ από την τελετή αποχώρησε ο Βουλευτής του ΚΚΕ Κ. Στεργίου, λόγω παρουσίας του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής Παν. Ηλιόπουλου.



Στην Ημερήσια Διαταγή του, ο Διοικητής της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, Ταξίαρχος Ευ. Παπαδόπουλος, τόνισε ότι "ιδιαίτερα σήμερα που αμφισβητούνται τα αναφαίρετα δικαιώματά μας, καθίσταται περισσότερο παρά ποτέ επιτακτική η ανάγκη για επαγρύπνηση, εγρήγορση, αμυντική θωράκιση και εθνική ομοψυχία, ώστε να αντιμετωπίσουμε κάθε κίνδυνο που ελλοχεύει για την πατρίδα μας. Η πατρίδα θέλει τους στρατιώτες της με υψηλό φρόνημα, με γνώση, πειθαρχικούς και αποφασιστικούς, ώστε να αξιοποιηθούν τα μέσα και τα υλικά που η προμήθειά τους γίνεται με το υστέρημα του Ελληνικού λαού".

Ο Αντιστράτηγος κ. Ζερβάκης μετέφερε χαιρετισμό του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Αλκ. Στεφανή, επισημαίνοντας ότι η αστάθεια που επικρατεί στο διεθνές περιβάλλον και ιδιαίτερα στην ευρύτερη περιοχή μας, καθιστά σήμερα περισσότερο αναγκαία από ποτέ τη διατήρηση ενός ισχυρού και αξιόμαχου Στρατού που θα εξασφαλίζει την άμυνα της χώρας  και θα υπερασπίζεται την εθνική ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας, όπως είναι η αποστολή του.

Σε δήλωσή του μετά τη λήξη της τελετής, έξω από το στρατόπεδο, ο Βουλευτής του ΚΚΕ Κ. Στεργίου δήλωσε ότι στην τελετή ορκωμοσίας νεοσυλλέκτων, δυστυχώς, είχε κληθεί ο Βουλευτής της εγκληματικής - φασιστικής οργάνωσης στη Μαγνησία.

Ο ίδιος είπε ότι εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του και την άρνησή του να παραβρεθεί στον εκδήλωση στον αντιστράτηγο και τον διοικητή της Ταξ.ΠΖΝ οι οποίοι εκδήλωσαν το ενδιαφέρον να καλέσουν τον εκπρόσωπο της φασιστικής οργάνωσης να αποχωρήσει, αλλά δεν κατέστη δυνατόν.

Ο κ. Στεργίου χαρακτήρισε άστοχη την ενέργεια της διοίκησης να καλέσει στη σημερινή τελετή και όπως σημείωσε "στη σημερινή συγκυρία που περνάει η χώρα εκπρόσωπο και απόγονο των εγκληματιών και των κουκουλοφόρων της περιόδου ‘40-45. Το στράτευμα σήμερα πρέπει να υπερασπιστεί την πατρίδα μας. Θα δω πως θα αντιμετωπίσω το θέμα και πολιτικά, διότι δεν μπορεί το ΓΕΣ και το υπουργείο Άμυνας να έχουν τέτοια αντιμετώπιση σε πολιτικά πρόσωπα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου