Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Νέα Διοίκηση εκλέγουν οι συνταξιούχοι ΙΚΑ Μαγνησίας

Από τις 4 - 8 Ιουνίου θα διεξαχθούν οι εκλογές των συνταξιούχων ΙΚΑ Μαγνησίας, για την ανάδειξη νέας Διοίκησης, όπως έγινε γνωστό στη σημερινή εκλογοαπολογιστική συνέλευση που πραγματοποίησε ο Σύλλογος.


Ο πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ Μαγνησίας Γ. Ρούσσας, ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιηθεί ακόμη μια Πανθεσσαλική συγκέντρωση, στις 14 Ιουνίου, στις 10.30 το πρωί, στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας, ώστε οι συνταξιούχοι να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στις πολιτικές της κυβέρνησης, που οδηγούν σε ολοένα και περισσότερες περικοπές, τόσο με την κατάργηση του ΕΚΑΣ από το 2019, όσο και με τη μείωση του αφορολόγητου στα 5.600 ευρώ.

Οι συνταξιούχοι ζητούν να καταργηθεί άμεσα ο νόμος Κατρούγκαλου και να γίνει ανακεφαλαιοποίηση των ασφαλιστικών ταμείων, τρόπος με τον οποίο θα λυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν και όσα πλήρωσαν στον εργασιακό τους βίο πρέπει να επιστραφούν.

Να σημειωθεί ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν στο Εργατικό Κέντρο Βόλου 4 - 8 Ιουνίου από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου