Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Συνάντηση του Μητροπολίτη Δημητριάδος με τους συντελεστές του προγράμματος “Άγιος Απόστολος Θαδδαίος”

Την Τρίτη 29 Μαΐου, στις εγκαταστάσεις των παλαιών εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος, όπου φιλοξενούνται οι δράσεις του Προγράμματος "Άγιος Απόστολος Θαδδαίος", πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, με τον Υπεύθυνο του προγράμματος και Γεν. Αρχ. Επίτροπο, Αρχιμ. Μάξιμο Παπαϊωάννου, τον συντονιστή του προγράμματος κ.Ευστάθιο Γραμμένο και τους εκπαιδευτές.


Στη συνάντηση αυτή και ενόψει της μεγάλης εορτής λήξης της πρώτης χρονιάς, που θα γίνει την Παρασκευή 1η Ιουνίου και ώρα 6.30 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο στα Μελισσάτικα, έγινε ο απολογισμός της χρονιάς που πέρασε, συζητήθηκαν τα προβλήματα που προέκυψαν και οι εκπαιδευτές έθεσαν τους προβληματισμούς τους. Επίσης αποφασίστηκε το πλάνο της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε όλους για την συνεισφορά τους και για το γεγονός ότι υπερέβαλαν εαυτούς ώστε η πρώτη χρονιά του προγράμματος να είναι πετυχημένη. Παράλληλα έθεσε τις προοπτικές και τις κατευθύνσεις για τη νέα χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου