Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

ΠΑΜΕ "Καλούμε τους εργαζόμενους να βάλουν μπροστά το δικό τους πλαίσιο πάλης" (+photos)


Μικρή η συμμετοχή του κόσμου και στην απεργιακή συγκέντρωση που πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ Μαγνησίας στην Πλ. Πανεπιστημίου.

Το μέλος της Γραμματείας ΠΑΜΕ Μαγνησίας και μέλος της Διοίκησης στο ΕΚΒ Παν. Τσιτσιρίκης, ανέφερε ότι τη σημερινή απεργία την αποφάσισαν οι πλειοψηφίες της Διοίκησης ΓΣΕΕ κι ΑΔΕΔΥ με ένα πλαίσιο πάλης που δεν έχει καμία σχέση με το πλαίσιο που βάζει το ΠΑΜΕ.



Όπως δήλωσε "Καλούν σε συμμαχία ΓΣΕΕ κι ΑΔΕΔΥ με εργοδοτικούς φορείς και καλούν τους εργαζόμενους να παλέψουν για δίκαιη ανάπτυξη για σταθερό φορολογικό σύστημα δλδ φοροαπαλλαγές στο μεγάλο κεφάλαιο. Εμείς συμμετέχουμε στην απεργία και καλούμε τους, εργαζόμενους να βάλουν μπροστά το δικό τους πλαίσιο πάλης με τους αγρότες μικροαπασχολούμενους που να πατάει στις δικές τους ανάγκες, για συλλογικές συμβάσεις, υπογραφή κλαδικών συμβάσεων, μείωση φορολογίας κ.α.
Οι πλειοψηφίες αυτές είναι εκείνες που στο προηγούμενο διάστημα όταν εμείς ζητούσαμε απεργίες δεν κάνανε τίποτα στους χώρους δουλειάς ούτε τώρα που η σημερινή απεργία έγινε με δική τους πρωτοβουλία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου