Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Συνεδριάζει μεθαύριο Τρίτη το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Με οκτώ θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει μεθαύριο Τρίτη 31 Ιουλίου στις 1.30 το μεσημέρι, το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου.

Στη συνεδρίαση αναμένεται να εγκριθεί ποσό 100.000ευρώ για την οικονομική ενίσχυση των πληγέντων Δήμων Ραφήνας, Μαραθώνος και Μεγάρων και διάθεση πίστωσης.

Επίσης αναμένεται να εγκριθεί η σύναψη και όροι σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Βόλου και της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την κατασκευή του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΑΔΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΒΟΛΟΥ», συνολικού προϋπολογισμού 250.000ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και να εγκριθούν οι μελέτες Ενεργειακής Απόδοσης – ΚΕΝΑΚ και Στατικής σε συμπλήρωση της υπ” αριθμ.217/2018 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Βόλου, περί έγκρισης μελέτης και τρόπου εκτέλεσης του έργου «Επισκευή – ενίσχυση φέροντος οργανισμού και ανακαίνιση του Δημοτικού Θεάτρου», προϋπολογισμού 5.000.000ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Στη συνεδρίαση αναμένεται να εγκριθεί η μελέτη του έργου «Συντήρηση – βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων ΕΑΚ Βόλου», για τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και να ληφθεί απόφαση, για τη συγκρότηση επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου: «ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ – ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου