Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Παραδόθηκε ο τρίτος κυκλικός κόμβος στη Λαμπράκη - Κατά 80% έτοιμος

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα εγκαίνια του τρίτου κυκλικού κόμβου στο ύψος Τελωνείου, ο οποίος ολοκληρώθηκε κατά 80%, ενώ μέσα στις επόμενες 15 - 20 ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες που υπολείπονται.
Τα εγκαίνια τελέστηκαν από τον Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο, ο οποίος εξέφρασε τη χαρά του όταν ευπρεπίζεται η πόλη, συνέστησε προσοχή κι ασφάλεια στους οδηγούς, επισημαίνοντας ότι αυτοί που έχουν την ευθύνη των έργων, να κάνουν το αναγκαίο δυνατό  για την ασφάλεια στους δρόμους.

Ο Δήμαρχος Βόλου, Αχ. Μπέος, έκοψε την κορδέλα μαζί με τον Βολιώτη πολίστα, παγκόσμιο πρωταθλητή πόλο εφήβων Σταύρο Μανθογιάννη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "προτιμούμε να χουμε δίπλα μας παιδιά νέα κι όχι αναρχικά στοιχεία που τραμπουκάρουνε, καταλύουν τη δημοκρατία και δεν επιτρέπουν στον κόσμο να εκφράζεται ελεύθερα".

Για τον κυκλικό κόμβο, ο Δήμαρχος είπε ότι ο τέταρτος θα ξεκινήσει αμέσως μετά τις γιορτές. Όπως είπε "Παρά τα προβλήματα που μας παρουσιάσανε με τον ΟΣΕ δημιουργήσανε τεράστια προβλήματα στο Ελεγκτικό Συνέδριο". Ευχαρίστησε τον Γεν.Γρμματέα του Υπουργείου Υποδομών κ. Δέδε για την συνεργασία, ζήτησε συγνώμη από τους πολίτες για την ταλαιπωρία κι είπε ότι λόγω της αναγκαιότητας να παραδοθεί, ο κόμβος έχει ολοκληρωθεί κατά 80% κι οι υπόλοιπες εργασίες θα ολοκληρωθούν μέσα στις επόμενες 15 - 20ημέρες.

Όπως τόνισε "Έρχονται πολλά έργα και τον Τσίπρα να βάλουν μπροστά τα έργα θα γίνουν θα ολοκληρωθούνε όλα τα έργα είτε θέλουν είτε δε θέλουνε. Έχουμε υποχρέωση απέναντι στην πόλη στους Βολιώτες και Βολιώτισσες να δημιουργήσουμε καλύτερη προοπτική".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου