Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Συλλήψεις σε Αλιβέρι και Σκιάθο για ηρωίνη


Τρία άτομα συνελήφθησαν σήμερα από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου και του Αστυνομικούς Σταθμού Αλοννήσου για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, συνελήφθη στο Αλιβέρι στη Ν.Ιωνία, ζευγάρι αθίγγανων και συγκεκριμένα ένας 21χρονος και μια 18χρονη, καθώς στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, οκτώ συσκευασίες ηρωίνης συνολικού βάρους 3,51γρ. που αντιστοιχούν σε περίπου 35 δόσεις.

Επίσης, από αστυνομικούς του Α.Σ. Αλοννήσου,συνελήφθη στην περιοχή Πατητήρι ένας 51χρονος Έλληνας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία ποσότητα ηρωίνης βάρους 5,2γρ. που αντιστοιχεί σε περίπου 52 δόσεις και μία ποσότητα κοκαΐνης βάρους 1,5γρ. που αντιστοιχεί σε περίπου 12 - 15 δόσεις.

Επίσης από αστυνομικούς των Α.Τ. Βορείου συνελήφθη στην Ανακασιά 21χρονος Αλβανός, από αστυνομικούς του Α.Τ. Ν. Πηλίου 48χρονος Αλβανός, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας στο Βόλο 29χρονος Αλβανός και 23χρονος Πακιστανός, καθώς όλοι στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και βρίσκονταν παράνομα στη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου