Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Κλιμάκιο ΚΙΝΑΛ "Ελλείψεις στα Κ.Υ. Ζαγοράς κι Αργαλαστής - Ανάγκη για ισχυροποίηση των παραγωγών

Την ανάγκη η υγεία να μην αφεθεί στην τύχη της, αλλά και να ισχυροποιηθούν οι παραγωγοί, τόνισαν από τη Μαγνησία όπου βρέθηκαν ο  Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Βασ. Έξαρχος και ο υπεύθυνος αγροτικού Μεν. Γαρδικιώτη



Το κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ, επισκέφτηκε τους Δήμους Ζαγοράς - Μουρεσίου,  και Ν.Πηλίου, συναντήθηκαν με κατοίκους της περιοχής και συνεταιριστές.

Ο κ. Έξαρχος δήλωσε ότι το ΚΙΝΑΛ έχει καταθέσει πρόταση για κοινωνική ανάπτυξη και κοινωνική δικαιοσύνη κι έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για το Κ.Υ. Ζαγοράς που όπως είπε "κινδυνεύει να χάσει τη στέγη του. Με ό,τι σημαίνει αυτό για το Κ.Υ. και τους εργαζόμενους αλλά και ασθενείς. Εκπέμπουμε SOS για το Κ.Υ. Ζαγοράς και Αργαλαστής και για τις ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και οδηγούς που είναι μεγάλες"
Μάλιστα ανέφερε παράδειγμα που έζησε το κλιμάκιο όταν ήταν στο Κ.Υ. Αργαλαστής, όταν ασθενής με σοβαρό πρόβλημα στο μάτι μετά από εργασίες κι έπρεπε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο και δεν υπήρχε οδηγός.

Ο κ. Έξαρχος, ανέφερε επίσης ότι το κλιμάκιο συζήτησε και με αγρότες και παραγωγούς, κάνοντας λόγο για φωτεινά παραδείγματα στην περιοχή μας τα οποία θα πρέπει να αναδειχθούν. "Εμείς θέλουμε να αναδείξουμε τα θετικά παραδείγματα όπως ο συνεταιρισμός ΖΑΓΟΡΙΝ κ.α., γιατί αυτά πρέπει να πολλαπλασιαστούν στη χώρα". Μάλιστα αναφέρθηκε και στα οκτώ μέτρα στήριξης των αγροτών και της αγροτικής παραγωγής που προτείνει το ΚΙΝΑΛ, όπως μείωση φορολογίας, ακατάσχετος τραπεζικός λογαριασμός αγροτών, κάρτα αγροτικού πετρελαίου κ.α.

Όπως δήλωσε ο κ. Έξαρχος "Προτείνουμε πακέτο μέτρων προτάσεων. Δεν αρκούμαστε στην κριτική προς την κυβέρνηση. Ως δύναμη ευθύνης καταθέτουμε συγκεκριμένες προτάσεις που θα μπορούν να συμβάλλουν στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και προώθηση παραγωγής".

Ερωτηθείς για το αν το ΚΙΝΑΛ είναι έτοιμο για εκλογές, ο κ. Έξαρχος απάντησε ότι τα ψηφοδέλτια είναι σε προχωρημένο στάδιο κι όπως είπε "Αυτό που μας ενδιαφέρει, είναι ότι σε αυτές τις εκλογές δεν θα πάμε με άναρθρες κραυγές αλλά με εξειδικευμένο πλαίσιο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου