Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Στην αποκατάσταση και συντήρηση οδικών τμημάτων στη Μαγνησία προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας


Ένα σημαντικό έργο πρόκειται να υλοποιήσει το επόμενο διάστημα η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο Δήμο Ρήγα Φεραίου.
Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας υπέγραψε με τον ανάδοχο τη σύμβαση κατασκευής του έργου «Άμεση αποκατάσταση βλαβών στο οδικό δίκτυον αρμοδιότητας Π.Ε. Μαγνησίας (Δήμος Ρήγα Φεραίου), συνολικού προϋπολογισμού 1.500.000 ευρώ.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Προχωράμε το επόμενο διάστημα στη συντήρηση τμημάτων του οδικού δικτύου του Δήμου Ρήγα Φεραίου. Το έργο αφορά τη συντήρηση του οδικού τμήματος από τη Χλόη έως την Εθνική Οδό, από τα Κανάλια μέχρι το Καλαμάκι και από τα Κανάλια μέχρι το Κεραμίδι. Είναι έργα στα οποία διεισδύουν οι επιθυμίες των πολιτών. Κανάλια – Κεραμίδι και Κανάλια – Καλαμάκι είναι δυο δρόμοι σημαντικοί για την ανάπτυξη του οικοτουρισμού της Λίμνης Κάρλας. Όπως γνωρίζετε το έργο της Επαναδημιουργίας της Λίμνης Κάρλας διεκδικεί το βραβείο Τοπίου του Συμβουλίου της Ευρώπης.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟΥ

Οι εργασίες αφορούν την ανακατασκευή, τη συντήρηση και την αποκατάσταση ζημιών των ασφαλτικών στρώσεων σε συνεχή τμήματα των οδών και σε τοπικές επεμβάσεις (ταπητήδια -  λακκούβες) όπου υπάρχει ανάγκη στο οσικό δίκτυο αρμοδιότητας Π.Ε. Μαγνησίας του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Οι ανωτέρω επεμβάσεις θα γίνουν στις παρακάτω θέσεις:
1)Εθνική Οδό Βόλου – Λάρισας (από Κόμβο Χλόης – όρια Νομού)
2)Κανάλια – Καλαμάκι
3)Κανάλια - Κεραμίδι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου