Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Τη ΔΟΥ Βόλου και το Δασαρχείο επισκέφτηκε ο Απ. Παπαδούλης


Τη ΔΟΥ Βόλου και το Δασαρχείο επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Απόστολος Δ. Παπαδούλης και συνομίλησε με τα στελέχη των δύο οργανισμών.



Στη ΔΟΥ Βόλου συναντήθηκε με τον έφορο κ. Δ. Αποστολάκο, τον υποδιευθυντή κ. Ιωάννη Γουλιώτη και τον πρόεδρο των εφοριακών Μαγνησίας κ. Κώστα Βαΐτση, ο οποίος και αναφέρθηκε στις επιπτώσεις που θα έχει η ενοποίηση των ΔΟΥ Βόλου και Ν. Ιωνίας.

Οι μεγάλες δασικές εκτάσεις, που ανήκουν στο Δήμο Βόλου ήταν το θέμα που κυριάρχησε στη συνάντηση του  υποψήφιου Δημάρχου Απόστολου Δ. Παπαδούλη με τη Δασάρχη κ. Δημητρακοπούλου. Όπως επισημάνθηκε στη συζήτηση από τον υποψήφιο Δήμαρχο, η νέα δημοτική αρχή θα πρέπει να  διαμορφώσει ένα σοβαρό πλαίσιο για την αξιοποίησή τους και παράλληλα να εργαστεί σοβαρά για την προστασία τους.

Τον υποψήφιο Δήμαρχο Βόλου, συνόδευαν στις επισκέψεις του, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι: Πούρικα Κατερίνα,Αναστασίου Λεωνίδας, Αρμενάκης Δημήτριος, Διαμαντή Ματούλα, Καράτσαλος Γιάννης, Κιντά Ιωάννα, Ντίνου Ελένη, Οικονόμου Παναγιώτης, Παπαδημητρίου Άννα Μαρία, Παπάζογλου Χρήστος, Πορλίγκη -Πουρνάρα Δώρα, Σταμπουλής Σταύρος, Φιλίππου Βάιος Αλέξανδρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου